Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна на оригиналните джанти 15" на 156 с 16" - въпрос

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
    НЕ........
    Що пък не, тея джанти са 5х100...ако е много мераклия, даже и без раздвижени болтове може да ги монтира...
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
      Що пък не, тея джанти са 5х100...ако е много мераклия, даже и без раздвижени болтове може да ги монтира...
      Отговора на въпроса ''стават ли от голф'' е точно ''НЕ'' вече селски изпълнения и преправяния бол

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
        Отговора на въпроса ''стават ли от голф'' е точно ''НЕ'' вече селски изпълнения и преправяния бол
        Аз пък си мисля, че малко прекаляваме със стереотипа и предразсъдъците....
        Иначе е ОК да караме с 4/5х100 джанти, ма щото е от Голф, значи не става....

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Отзад ми е стандартната 195/65 15,а отпред на колегата джантата от Сеат 205/45 16 5х100.Определено едни 17ки ще и слагам без да се замислям като гледам какво голямо разстояние идва,но да не забравяме,че мойта е 2.4 и малко по-високо стои от туин спарка.Иначе болтовете са ми с конус преди главата,това ли се водят тия раздвижни,защото като сложих неговата джанта 2-3 отвора си идваха точно,а останалите съвсем леко изместени,но с пистолета малко по малко я прибра докрай ...
          Attached Files
          Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
            Сега ще ти обясня защо казах НЕ.
            Защото човека нито си е направил труда да се поинтересува какво е междуцентровото,нито е наясно,че се слагат други болтове,със свободни конуси, нито е прочел правилата на форума и пише на маймунски,нито едно здрасти не може да каже......от тъмното "стават ли от голф".....даа стават трябваше да кажа и от школник стават.
            По всичко си личи ,че "колегата" не е наясно и с цел да го предпазя,му казах НЕ.....Ще се почне, кой разбира и кой не,да слагат каквото имат под ръка.....
            156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
            147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
            159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
              Сега ще ти обясня защо казах НЕ.
              Защото човека нито си е направил труда да се поинтересува какво е междуцентровото,нито е наясно,че се слагат други болтове,със свободни конуси, нито е прочел правилата на форума и пише на маймунски,нито едно здрасти не може да каже......от тъмното "стават ли от голф".....даа стават трябваше да кажа и от школник стават.
              По всичко си личи ,че "колегата" не е наясно и с цел да го предпазя,му казах НЕ.....Ще се почне, кой разбира и кой не,да слагат каквото имат под ръка.....
              Колега, той ако си е наумил, ако ще и транспарант в небето с "НЕ" да му развееш, пак ще ги набучи на колата

OEM & Ventura Garage

Comment

Сега вече с това ти мнение ,мога да се съглася.....
                156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Колеги, от вчера вече съм с новите джанти 16" на които са монтирани гуми 205/55. Задните гуми не опират в мокета отстрани под калника - това за което се притеснявах, защото разстоянието изглеждаше твърде малко, когато бях с гуми 185/65/15. И сега е малко разстоянието, но все пак не опират

Comment

Първоначално публикувано от rdveu Покажи съобщение
                    Колеги, от вчера вече съм с новите джанти 16" на които са монтирани гуми 205/55. Задните гуми не опират в мокета отстрани под калника - това за което се притеснявах, защото разстоянието изглеждаше твърде малко, когато бях с гуми 185/65/15. И сега е малко разстоянието, но все пак не опират
                    А честито. Метни някоя снимка и да приключим този роман
                    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                    156 1.8TS 16V (01.2001)
                    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                    0879369082

Comment

Working...
                    X